Mamabrum Houten Vormstoof Huis met Blokken

Mamabrum Houten Vormstoof Huis met Blokken

Mamabrum Houten Vormstoof Huis met Blokken

34.99

Out of stock

34.99

Uitverkocht

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: 5900168933811 Categorie: Tag:

Beschrijving

Houten Vormenstoof

De houten vormenstoof is een leuk stuk speelgoed dat niet alleen bedoeld is om de peuters te vermaken, maar vooral ook om de ontwikkeling van het kind te bevorderen. De vormenstoof is een type product dat wordt aanbevolen door kinderartsen en leraren. Het is een stuk speelgoed dat iedereen in de kleuter- en vroege kinderjaren zou moeten krijgen!

Hoofdkenmerken

 • Dak dat aan beide zijden opengaat
 • Praktische handgreep voor eenvoudige bediening
 • Delicate, pastelkleuren
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Ideaal voor kinderen +1

De set bestaat uit acht houten blokken, die uw kind in de gaten in het huis moet kunnen plaatsen. Op de zijwand bevindt zich ook een klein bordje waarop het kind zijn of haar visueel-motorische coördinatie kan beoefenen.

Veiligheid

Ons speelgoed is niet alleen bedoeld om de kleintjes te vermaken, maar moet vooral veilig zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de verven die in ons speelgoed worden gebruikt niet giftig zijn en aan alle veiligheidsnormen voldoet. Het product voldoet aan de eisen van de CE-richtlijn en aan de EN 71-norm, die de veiligheidseisen voor speelgoed definieert.

Voor de veiligheid van de peuters heeft het speelgoed geen scherpe randen!

Afmetingen

 • Hoogte: 18 cm
 • Breedte: 17 cm
 • Lengte: 19 cm

Extra informatie

EAN

1 beoordeling voor Mamabrum Houten Vormstoof Huis met Blokken

 1. 5 van 5

  Monique Sibrandi

  Onze zoon van 16 maanden was direct mega enthousiast toen hij de houten vormstoof uitpakte. De kwaliteit is erg mooi. Ook de kleuren en dieren die erop staan maken het erg aantrekkelijk om mee te spelen. Ondanks dat het van hout is, is het huis niet te zwaar om zelf tillen en mee te nemen. Het is erg leuk om te zien dat de fantasie van een kind geprikkeld en gestimuleerd wordt door dit stuk speelgoed.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.