Kidz Motion – Retro Skateboard 56cm – Watermelon Deck board 304 – Skate bord

Kidz Motion - Retro Skateboard 56cm - Watermelon Deck board 304 - Skate bord

Kidz Motion – Retro Skateboard 56cm – Watermelon Deck board 304 – Skate bord

29.98

Out of stock

29.98

Uitverkocht

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: 5905279567740 Categorie:

Beschrijving

Retro skateboard in een vernieuwd jasje

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Dit gezegde is in theorie bij elke volwassene bekend en op zijn beurt houdt elk kind ervan om tijd actief in de praktijk door te brengen. Een interessante variant van zoveel actief plezier is skateboarden. Naast tijd buiten doorbrengen, garandeert het een uitstekende lichamelijke ontwikkeling voor kinderen. Het traint coördinatie, balans en omvat veel spiergroepen.

Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid

Waarom kiezen voor een Kidz Motion-skateboard? Omdat het een merk is dat gespecialiseerd is in actieve speeltoestellen en garandeert dat het gekochte skateboard aan alle verwachtingen zal voldoen. Het eerste voordeel is het gebruik van hoogwaardige moderne lagers. Dit zijn zeer duurzame ABEC7-lagers. Dankzij hen draaien de wielen zonder weerstand, en rijden is puur plezier. De unieke vorm en het materiaal maken het skateboard comfortabel in gebruik, gestroomlijnd en solide. Het onderscheidt zich van de concurrentie vanwege zijn sterkte – het kan worden gebruikt door mensen die tot 100 kg wegen.

Watermeloen skateboard hoogtepunten:
ABEC-7 lagers
draagvermogen tot 100 kg
ongelooflijk uithoudingsvermogen
stijve constructie
gestroomlijnde vorm
Modern en uniek ontwerp

Het volgen van designtrends is een ander voordeel van het merk Kidz Motion. Dankzij dit heeft elke flashcard een zeer uniek, modern en interessant ontwerp. Ook is de keuze aan kleuren breed, zodat iedereen iets voor zichzelf zal vinden.

Extra informatie

EAN

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.