-30%
2eKans

HyperMotion voor buiten buitenspeelgoed klimrek duikelrek kinderen speelgoed klimtoestel dome klimtoren peuter binnen klimboog metalen gymrek metaal klimkoepel met plastic speeltuin kinderkamer kunststof geodome indoor klim kind groot – Tweedekans

HyperMotion voor buiten buitenspeelgoed klimrek duikelrek kinderen speelgoed klimtoestel dome klimtoren peuter binnen klimboog metalen gymrek metaal klimkoepel met plastic speeltuin kinderkamer kunststof geodome indoor klim kind groot – Tweedekans

90.99

Out of stock

90.99

Uitverkocht

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: 5900168935457-B Categorieën: ,

Beschrijving

Let op, dit is een TWEEDEKANS product.

 • Kan lichte gebruikssporen bevatten.
 • Verpakking is beschadigd of ontbreekt.

Recht van retour kan niet worden verhaald op mankementen die hierboven worden beschreven. Lees goed.

HyperMotion klimkoepel voor kinderen, tuinspeelgoed voor jongens en meisjes 3+

Aandacht! Het product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar
Alleen gebruiken onder toezicht van volwassenen

 • Voor kinderen ouder dan 3 jaar
 • Afmetingen: Ø 1,8 m x (H) 0,9 m, gewicht circa 20 kg
 • Afmetingen verpakking: 90,0 cm x 26,5 cm x 15,0 cm

De HyperMotion klimkoepel zorgt voor afwisselend klim- en klimplezier voor kinderen vanaf 3 jaar.
De klimladder is gemaakt van een stabiele, gegalvaniseerde buis en heeft een draagvermogen tot 350 kg, zodat er meerdere kinderen tegelijk op kunnen spelen.

Wat de koepel onderscheidt van de klimwand is het feit dat kinderen ook kunnen ophangen met hun armen of benen. Klimmen is een geweldige vorm van recreatie die fysieke activiteit, motorische ontwikkeling, evenwichtsgevoel en kracht ondersteunt.

De vorm van de klimkoepel maakt hem extreem stabiel en vereist geen extra verankering in de grond. Het kan overal buiten worden geïnstalleerd waar een geschikt vlak oppervlak beschikbaar is, zoals gazon of zand.
De gepoedercoate, gegalvaniseerde buis en hoogwaardige kunststof klimgrepen zijn weerbestendig, zodat de klimladder het hele jaar door kan worden gebruikt.

Solide afwerking

De HyperMotion klimladder is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het was gemaakt van stabiele, gegalvaniseerde, gepoedercoate buizen en handgrepen van duurzaam plastic.

Universeel speelgoed

Dankzij de klimkoepel maak je van elke tuin een speeltuin en bezorg je je kinderen urenlang speelplezier. De ladder kan vrij buiten worden geplaatst, omdat er geen permanente bevestiging aan de grond nodig is.

Plezier onderweg

De koepel ondersteunt lichamelijke activiteit, motorische en krachtontwikkeling en maakt elk kind blij. Een doordachte structuur maakt verschillende vormen van spelen en bewegen mogelijk, zoals klimmen, hangen, slingeren, maar ontwikkelt ook interpersoonlijke vaardigheden, doordat meerdere kinderen er tegelijkertijd op kunnen oefenen.

Extra productvoordelen

In vergelijking met de klimmuur kun je met de koepel ook met je handen, armen of benen aan de palen hangen, waardoor je andere spiergroepen kunt trainen en de conditie van het kind kunt verbeteren.

Veiligheid

Onze producten zijn niet alleen bedoeld om de jongsten blij te maken, maar ze moeten vooral veilig zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de verf die wordt gebruikt bij de productie van ons speelgoed niet giftig is en aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Het product voldoet aan de eisen van de CE-richtlijn en voldoet aan de eisen van EN 71, die betrekking heeft op de veiligheid van speelgoed.

Technische data:

 • Klimladder voor buitengebruik
 • Maximaal gebruikersgewicht: 70 kg
 • Belasting: 350 kg
 • Elke instelling mogelijk
 • Gepoedercoate pijp
 • Kunststof klimgrepen
 • Montagegereedschap en twee paar handschoenen inbegrepen

Extra informatie

EAN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.